Kestelspor zor da olsa kazandı 2-1

Kestelspor zor da olsa kazandı 2-1

Alanya Kestelspor, hazırlık maçında yabancı oyunculardan oluşan karta takımı 2-1 mağlup etti. TFF 3. Lig 4. Grup ekibi Alanya Kestelspor, devre arası çalışmalarında 2’nci hazırlık maçını, dün Avrupa liglerindeki kulüplerde kadroda kendilerine yer bulamayan oyunculardan kurulu karma takımla yaptı.

Milli Egemenlik Stadı’nda oynanan mücadelede iyi bir oyun ortaya koyan Alanya Kestelspor, 33’ncü dakikada Arrow’un uzaktan şutunda kalesinde golü gördü.

Geriye düşen Kestelspor, ilk devrenin uzatma dakikalarında ceza sahasında oluşan karambolde Hazarhan ile eşitlik golünü attı. Karşılaşmada ilk devre 1-1 eşitlikle geçerken, Kestelspor, maçın ikinci devresine ilk 8 oyuncu değişikliği ile başladı. Bu devrede rakibine göre daha iyi futbol sergileyen Alanya Kestelspor, 80’nci dakikada penaltı kazandı. İlkan, penaltıdan takımını 2-1 öne geçiren golü kaydederken maç bu skorla tamamlandı ve Kestelspor kazandı.

banner111

Alanya Kestelspor, salı y saat 15.00’te Milli Egemenlik Stadı’nda TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Hacettepe 1945 Spor Kulübü ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83