Kızdı ve başkanlıktan istifa etti

Payallarspor Başkanı Mustafa Yurttaş, yönetim içindeki bazı isimlerin yanlış tavır sergilediğini öne sürerek, görevinden istifa ettiğini açıkladı

Kızdı ve başkanlıktan istifa etti

 Amatör küme takımlarından Payallarspor’un 2. Kongresinde kulüp Başkanı seçilen Ziraat Mühendisi ve işadamı Mustafa Yurttaş, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

banner111
Başta Mustafa Özkan olmak üzere bazı kulüp yöneticilerinin tavırlarını tasvip etmediği için bu kararı aldığını ifade eden Mustafa Yurttaş, açıklamasında şunları söyledi: “Payallarspor’un ikinci kongresinde başkan seçildim. Başkanlık görevini üstlenmemdeki asıl amacım, bölge gençlerini kaynaştırmak, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktı. Yönetimdeki bazı arkadaşlarımız, benim rızam olmadan yabancı uyruklu futbolcu transferi yaptılar. Biz amatör takımız, süper ligde değiliz. Öncelikle bölge gençlerimize yatırım yapmak, onların önünü açmak istedim. Ancak yönetimdeki bazı arkadaşlarımızın bu tavırları nedeniyle yeterince faydalı olamadım. 
Yine yönetimimizde yer alan Mustafa Özkan adlı arkadaşımız, Özkan halı saha, Özkanspor gibi işletmelerinin reklamını yapmak amacıyla, Payallarspor’un adını kullanmaya çalışıyor. Bu gibi nedenlerle ve işlerimin de yoğun olmasından Payallarspor Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.
Görev yaptığım süre içinde destek ve yardımlarını esirgemeyen Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e, Meclis Üyesi Abdullah Öztürk’e, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve yardımcısı Nurettin Uludağ’a, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e, Gençlik Spor Bakanlığı temsilcilerine ve siyasa partilerimizin ilçe başkanlarına teşekkür ederim.”

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 14:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83