KONGED SPOR KULÜBÜ AÇILDI

Konged, 30 Ağustos’ta birinci yılını kutlarken, Antalya kamuoyuna açıkladığı 7 özel projeden birisi olan Konged Spor Kulübü projesiyle ilk kurdelesini kesti.

KONGED SPOR KULÜBÜ AÇILDI

Amatör spora ve sporun altyapısına katkı sağlamayı amaçlayan ve  yerel düzeyde de kendisine hedefler belirleyen Konged, spor kulübünü hizmete açtı.

banner111
Konged Spor Kulübü, gençlerin yanı sıra yetişkinler için de farklı spor dallarını barındıracak bir yapı içeriyor. Bu proje ile her kesimden vatandaşların spor yaparak sosyal hayata dahil etmeyi hedefleyen Konged, Efeler spor kompleksinde faaliyet gösterecek.

“ŞEHİTLERİN EMANETLERİ İÇİN TALİMAT”

Açılışta konuşma yapan Konged Yönetin Kurulu Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu “…bir buçuk yıl önce büyük hayaller ve hedeflerle kurduğumuz derneğimizin ilk projesinin açılışı için bir aradayız…” dedi. Ayrıca kuruluş aşamasındaki emek ve gayretleri için Konged Spor Kulübü Başkanı Mustafa Çamur’a teşekkür eden Alveroğlu; “…alıştığımız ama alışmaktan da sıkıldığımız bir konu daha var, dün yine 5 Şehit haberi aldık, üzülüyoruz tabi ki ama sonrasında yapacaklarımız azalıyor bir anlamda. Şehitlerimizin emanetleri, Şehit çocuklarımıza spor hizmetleri ve kurslarının ücretsiz olarak hizmetlerine sunulmasını sağlamalıyız…” şeklinde konuştu.

“DİĞER DALLARDA DA HİZMET VERECEĞİZ''

Konged Spor Kulübü Başkanı Mustafa Çamur ise, “…sponsorluk boyutunda bizlere destek olan Yay Aliminyum şirketi sahibi Yakup Akkaya ve antrenörlük için bize yardımcı olan hocamız Ertuğrul Konuk’a teşekkür ederiz…” dedi. İlk olarak futbol alanında faaliyete geçirdiklerini belirten Çamur, ilerleyen zamanlarda tenis ve basketbol dallarında da hizmet vereceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 14:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83