Mahmutlarspor fırsat tepti :0-0

Mahmutlarspor fırsat tepti :0-0

Bu sezon maçlarını galibiyetle tamamlayan Mai İnvest Mahmutlarspor, playoff 2. maçında Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor ile golsüz berabere kalacak ilk puan kaybını yaşadı. 


Antalya Süper Amatör Lig'de playoff 2. maçları dün oynandı. Playoff ilk maçını kazanan iki takım Mahmutlarspor ile Döşemealtı Belediyespor Mahmutlar Stadı'nda karşı karşıya geldi. Rüzgarlı bir havada oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü bir oyunla başladı. Maçın ilk devresinde rüzgarı arkasına alan konuk ekip Döşemealtı Belediyespor, daha atak bir görüntü sergiledi. Özellikle sağ kanattan yüklenen Döşemealtı Belediyespor, Mahmutlarspor savunmasına zor anlar yaşattı. Mahmutlarspor ise ilk devrede zaman zaman rakip kaleye gitse de net bir gol fırsatı yakalayamadı. Mücadelede ilk devre golsüz eşitlikle geçildi.

banner111

Karşılaşmanın ikinci devresinde de ilk yarıdaki oyuna benzer futbol oynandı. İlk devreye göre bu devrede daha net fırsatlar bulan takım ise Mahmutlarspor oldu. İki takımında savunmada hatasız oynadığı mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı. Grup müsabakalarında ve playoff ilk maçını puan kaybetmeyen Mia İnvest Mahmutlarspor, bu sezon ilk kez puan kaybı yaşadı. Mahmutlarspor, playoff üçüncü maçında 2 Nisan Pazar günü Kaş Kınıkspor'u misafir edecek. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83