Mahmutlarspor ona emanet

Alanya'nın 1'inci Amatör Küme ekibi Mahmutlarspor, genel kurulunu yaptı. Mahmutlarspor'un yeni başkanı İşadamı Yılmaz Bağışlar oldu.

Mahmutlarspor ona emanet
Mahmutlarspor'un yeni başkanı Yılmaz Bağışlar;
"Belirli bir tarihe kadar yapılması gereken genel kurul sürecindeki zaman kısıtlaması ve tüzük de belirtilen sayıda yönetim kurulu oluşturma zorunluluğu sebebiyle bu süreci hızlı bir şekilde  tamamlayarak eski futbolcular ve iş adamları ile birlikte seçim sürecini tamamladık. Yönetim kurulundaki arkadaşlar ile birlikte hiçbir beklentide olmadan vatandaşlardan gelen talebi karşılamak için Mahmutlar'ımız adına gönül ve güç birliği yapmaya çalıştık.

Bölgemizin takımı ve Mahmutlarlıların desteğiyle büyüyecek. Bundan sonraki süreçte değerli Mahmutlar'lı iş adamı, esnaf ve halkın sahip çıkması ve Belediye başkanlarımızın da desteğiyle üst seviyelere taşımak ümidindeyiz. Alanya Belediyesine Sn Başkan Adem Murat Yücel nezdinde bütün birim amirlerine Mahmutlarlılar adına bugüne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz, bundan sonra da desteklerini esirgemeyecekleri hususunda güvenimiz tamdır. İlerleyen zanlarda daha katılımcı ve paylaşımcı toplantılar ile herkesin fikrini alarak bu aileyi genişletmek istiyoruz. Genel kurulumuzun bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz Herkese teşekkür ederiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83