Mesut Bakkal hakemlere yüklendi

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada hakem hatalarından dolayı Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor ve Galatasaray maçlarında puan kaybettiklerini söyledi.

Mesut Bakkal hakemlere yüklendi
23'üncü haftada göreve geldiğinde 21 puanları olduğunu hatırlatan Bakkal, “Gençlerbirliği'nin 4-5 puan gerisindeydik. Akhisar'ın 30 puanı vardı. Şuanda Akhisar'ın 35, bizim 32 puanımız var. Bu 7 maçlık periyotta şampiyonluğa oynayan 3 takımdan Başakşehir'i yendik. Beşiktaş ve Galatasaray'a yenildik. Zaten bu maçlarda da nasıl yenildiğimizi spor kamuoyu çok net biliyor. Benim için önemli olan yenildiğimizde bile takımın ortaya koyduğu futbol, üretkenlik, kazanma isteğinin olmasıydı” dedi. 

VERİLMEYEN PENALTILAR VAR

Galatasaray maçında talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirten Bakkal, “Bir parantez açmak istiyorum. Geldiğim günden beri özellikle teknik direktör olarak hakem hatalarının arkasına hiçbir zaman sığınmadım ama bunu da söylemeden yapamayacağım. Eğer bu sezon Alanyaspor'un başına kötü bir şey gelirse, yüzde 100 hakem hatalarından dolayıdır. Ne kulübün hatasındandır, ne de teknik direktörün hatasındandır. Bu hakem hatalarındandır. Bunu açık net söylüyorum. Çünkü çok düzgün işleyen, çok düzgün yönetilen kulübümüz var. Biz de düzgün bir şekilde maçlarımızda iyi futbol oynuyoruz. Yani bunu spor kamuoyu söylüyor. Galatasaray maçında ürettiğimiz, kaçırdığımız onca pozisyon ve verilmeyen penaltı var. Göztepe maçından başlayan 2 puan, arkasından Malatya penaltısı 2 puan, Galatasaray maçında öne geçecektik ve belki de ligi bitirecektik. Kesinlikle ve kesinlikle bunların göz ardı edilmemesi gerekiyor” diye konuştu.
 
HAKEMLERİN ROLÜ BÜYÜK

Oyuncularına ve taraftarlara teşekkür eden Bakkal şöyle konuştu: “Taraftarlar inanılmaz bir destek verdiler. Bize güvendiler, inandılar, biz de oynadığımız futbol ile bunu hiçbir zaman geri çevirmedik. Yani hiç kötü oynamadık. Özellikle final maçlarını iyi oynadık. Bir kez daha altını çiziyorum. Eğer Alanyaspor'un başına bir şey gelirse, burada hakem kararlarının kesinlikle çok büyük rolü vardır. Hiç kimsenin rolü yoktur. Özellikle benden sonraki dönemi söylüyorum. Belki beni takip edenler bu dediğimi çok iyi anlayacaktır. Geldiğim gün dedim ki, sezon sonuna kadar bize rahat yok. Biz bu işin içindeyiz. Cenderedeyiz. Hep beraber bu mücadelemizi yapacağız. Bunu çok samimiyetle söylüyorum. Çok kaliteli oyuncularım var. Çok da iyi bir takımımız var. Bu mücadeleyi, bu isteği, arzuyu bundan sonraki maçlarda da ortaya koyacaklarına inanıyorum. Benim inancım tam. Oyuncularıma güvenim de tam. Bundan hiçbir zaman şüphem olmadı. Ve bu oyunu destekleyen bir spor kamuoyu da var. Biz de görüyoruz.” 

FİNAL NİTELİĞİNDE 4 HAFTA

Final niteliğinde 4 hafta kaldığını kaydeden Bakkal “Kaybedilmemesi gereken maçlar oynayacağız. İyi oynadığımız trendi devam ettirmemiz gerekiyor. Cezalı Isaac Sackey ve sakatlığı bulunan Etame M'Billa dışında eksiğimiz yok. Ama grafiği gittikçe yükselen oyuncularımız var. Bunlar beni mutlu ediyor. Bundan sonra çok zorlu maçlarımız var. Ben özellikle camiadan ve spor kamuoyundan 4 haftada inanılmaz derecede destek bekliyorum. Zaten verdiler, teşekkür ediyorum. Yani bugün bizler varız, yarın başkası gelecek ama Alanyaspor kalıcıdır. İnşallah bu takım Süper Lig patentini alacaktır. Çünkü biz iyi bir takımız. Onun için de bu desteğin artarak devam etmesini istiyorum. Hep beraber inanıp, hep beraber inanmanın da bir ötesine geçmeliyiz. Bunu da başaracak camiamız var. Ben de bunun için buradayım. Herkesten de bir fazla destek bekliyoruz.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 08:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83