PFDK'den Alanyaspor'a ceza

PFDK'den Alanyaspor'a ceza
PFDK, hakem hatalarına yönelik açıklamalardan dolayı Alanyaspor’a 100 bin TL, açıklamayı yapan Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik’e de 24 bin TL ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Alanyaspor’a resmi internet sitesinden sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı 100 bin TL; açıklamayı yapan Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik’e de 24 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildiğini açıkladı. Ayrıca Alanyaspor maçının ardından VAR uygulamasını ve hakemleri eleştiren Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın ise sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunmasından dolayı 36 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

ÖZÇELİK NE DEMİŞTİ!

Aytemiz Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Süper Lig'in son haftalarında hakemlerin verdiği hatalı kararlar sebebiyle maçlardan puansız ayrıldıklarını söyleyerek Gençlerbirliği maçının hakemi Fırat Aydınus ve Göztepe maçının hakemi Ali Şansalan’ı eleştirmişti. Özçelik, “Bu ligde bir Anadolu takımının lider olması kimseyi rahatsız etmemeli diye düşünüyoruz ama son iki haftada hakemlerimizin maçlardaki yönetimi gösteriyor ki bundan rahatsız olanlar var” demişti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2020, 21:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83