ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM KALDI

Alanya Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı’nın şampiyon olmasına tek maç kaldı. Küçük Kızlar ve Yıldızlar ise bu hafta sonu yaptıkları final maçında rakiplerini mağlup ederek haftayı grup birinci olarak tamamladılar

ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM KALDI
Bugüne kadar çıktığı her maçı hem evinde hem de deplasmanda alarak hedefini kupa olarak belirleyen Alanya Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımının şampiyon olmasına bir adım kaldı. Tek maçı kalan takımımızın oynanacak maçta galip gelmesi halinde kupanın sahibi olacak.

Lig usulü yapılan Genç ve Yıldız Küçükler Voleybol takımlarımız bu güne kadar yaptıkları maçlarda yenilgi yüzü görmeyerek 1. sırada ki pozisyonlarını korumayı başardılar.

BELEDİYESPOR’UN ÇİFTE SEVİNCİ

Alanya Belediyespor Genç Erkekler Voleybol Takımı hafta sonu Manavgat Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya geldi. Takımımız bu maçtan da galip gelmeyi başararak rakibini 3-0 mağlup etti.

KIZLAR GRUP BİRİNCİSİ

Alanya Belediyespor Küçük Kızlar ve Yıldızlar Voleybol Takımı Antalya’da yapılan grup maçlarını grup birincisi olarak tamamladı. Küçük Kızlar Voleybol Takımı Antalya DSİ Voleybol takımıyla yaptığı final maçını 3-0 alarak gruptan birinci olarak çıkmayı başardı.

ERKEN: BAŞARIYA KENETLENDİK

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, kulüp olarak başarıya kenetlendiklerini söyleyerek, “Gerek oyuncu gerekse teknik heyet anlamında her branşta güçlü kadrolarımız var. Kazanmak, başarılı olmak ve kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Genç Erkekler ve Küçük Kızlar Voleybol takımı oyuncularımızı ve teknik heyeti başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

ANTRENÖR ERTEKİN: HEDEF ŞAMPİYON OLMAK

Sezon başından beri sıkı ve disiplinli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen takım Antrenörü Lale Ertekin, “Hem kızlarda hem de erkek voleybol takımlarımızın şu an geldikleri nokta son derece başarılı. Erkeklerin şampiyon olmasına tek maç kaldı. Kızlar grup birincisi oldu. Hedefimiz şampiyon olmak.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2016, 10:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83