Şampiyonluğu deprem şehidi sporculara armağan etti

Şampiyonluğu deprem şehidi sporculara armağan etti

banner111


Final maçlarında 2'de 2 yaparak Efeler Liğ'i yolunda şampiyonluğunu ilan eden Rest Property Alanya Belediyespor 1.Lig Erkekler Voleybol Takımı, Alanya'nın gururu oldu. 
7 yıldır Efeler Lig'ine çıkmak için mücadele ettiklerini ancak mücadeleyi hiç bırakmadıklarını söyleyen Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Antalya'nın voleybol branşında Efeler Lig'ine çıkan temsilcimizin şampiyonluğunu  deprem şehidi sporculara armağan ettiğini belirtti.
Erken, şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Efeler Lig'i yolunda çok mücadele verdik ve sonunda başardık. Allah'a şükür bu lige çıkmak bize nasip oldu. Bizim için tarihi bir gündür. Antalya ve Alanya'nın tarihinde ilk kez bir voleybol takımı Efeler Lig'ine yükseldi. Bu süreçte Efeler Liğ'ine layık bir kadro ile orada mücadele vereceğiz." dedi.

"BU ŞAMPİYONLUK DEPREM ŞEHİDİ SPORCULARA  ARMAĞAN OLSUN"
Binlerce vatandaşımızın ölümüne neden olan 6 Şubat'taki depremde hayatını kaybeden sporcuların ölüm haberlerinin spor camiasının yüreğine ateş gibi düştüğünü vurgulayan Erken, konuşmasına şöyle devam etti: "Şampiyonluğumuzu, İssos Otel'de hayatını kaybeden Voleybolcu Şampiyon Meleklere, deprem şehidi sporcu çocuklarımıza, 2-3 hafta önce trafik kazası geçirerek yaralanan Kestelspor oyuncularımıza ve Kestelspor camiası ile Alanya'ya armagan ediyoruz.
Ayrıca bu başarı sürecinde bize destek veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e, başkan yardımcılarımıza belediye birimlerine,  tribünlerde ve sosyal medyada destek veren herkese emekleri için teşekkür ediyorum." 
Öte yandan Kulüp Başkanı Mehmet Erken, lig boyunca mücadeleyi hiç bırakmadan Efeler Lig'i mutluluğunu Alanya'ya yaşatan oyuncu, teknik heyet, sporcu velisi ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.
Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı Efeler Lig'i Takımı olarak bugün Saat 16.30'da Akkuş Belediyespor ile karşılaşacak. Maç TRT Spor Yıldız kanalından canlı yayınlanacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83