SAVUT: KOLAY RAKİP YOK

Multigroup Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, “Önümüzde zorlu bir Karşıyaka maçı var. 11 haftalık süreçte artık kolay rakip söz konusu değil” dedi.

SAVUT: KOLAY RAKİP YOK

Sportif Direktör Taner Savut, Adana Demirspor deplasmanından iyi futbol oynayarak bir puanla döndüklerini ve Karşıyaka maçına da 3 puan için hazırlandıklarını söyledi. Adana Demirspor deplasmanında çok sayıda gol posizyonundan da yararlanamadıklarını belirten Savut, "Zirve yarışında rakibimizden aldığımız bu puan bizim için çok kıymetliydi. Önümüzde ise zorlu bir Karşıyaka maçı var. 11 haftalık süreçte artık kolay rakip söz konusu değil. Her takımın bir hedefi var. Her maçın kendi içerisinde bir zorluğu olacak" dedi. 

banner111
Karşıyaka'nın ligin 2. yarısına ciddi transfer hamleleriyle başladığını ancak şu ana kadar istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getiren Savut, "Bizim maçımıza da bir hafta önce Side'de kampa girerek hazırlanıyorlar. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Buna da aynı şekilde çıkacağız. Adana Demirspor maçının 89. dakikasında yediğimiz golle 2 puan bıraktık. Bu nedenle üzüntülüydük. O üzüntüyü atlattık. Gayet istekli, arzulu ve moralli bir şekilde Karşıyaka maçına hazırlanıyoruz. Kart cezalısı Deniz Vural dışında bir eksiğimiz yok" diye konuştu.  

Antrenmanı izleyen gazetecilerin 'Süper Lig'e bu kadar yaklaşmış bir takımın taraftarına çir çağrınız olacak mı?' diye sorması üzerine Savut şöyle dedi: "Süper Lig'e yaklaşmış bir takımın taraftarına bir çağrı yapmaya aslında ihtiyaç yoktur. Yine de söylemek gerekirse stadın dolu olması gerekiyor. Alanyalıların takımına sahip çıkması lazım. Desteğe ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda onlar hep yanımızda oldular. Stada gelerek bu işin tadını çıkarmalarını istiyoruz. Dolu tribünlere oynamak her futbol takımına olduğu gibi bize de pozitif etki yapar. Oyuncularımız daha coşkulu oynar. Bu da bizim için çok önemli."


Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 09:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83