Şen'den amatör futbola destek çağrısı

Konaklıspor Başkan Yardımcısı Kerim Şen, Ketelspor'un 1-0 kaybettiği Manavgat Belediyespor maçı sonrası bir açıklama yaparak amatör futbola destek istedi:

Şen'den amatör futbola destek çağrısı
"Futbol sadece bir oyun değildir. Futbol eğlenceli bir oyundur. Her türlü sonuca açık bir oyundur. Bu oyunun sonunda bir taraf sevinirken, diğer taraf üzülecektir. Bugün bizler üzülürken, komşu ilçemiz Manavgat takımı sevindi.
 
Ben bir sporsever olarak, sezon boyunca Milli Egemenlik Stadyumu'na can veren Kestelspor takımını ve emekçilerini yürekten kutluyor, hepsine teşekkür ediyorum.

Kimse buradan malzeme çıkarmasın. Zira,büyük emek var ve emeğin de alınamamış bir karşılığı. Bu sene olmadı, seneye olur. Birlik ve beraberlik içerisinde Alanyamıza ve Alanyamızdaki tüm spor emekçilerine sahip çıkalım.

Komşu Gazipaşa Belediyesi 1 tane takımı taşıyamazken, bir sürü Amatör takıma malzeme, servis ve para desteği veren, her zaman sahip çıkan;

-Adem Murat Yücel Başkan'a 
-Mehmet Erken Başkan'a
-Levent Uğur Başkan'a 

Gereksiz eleştiri yapmak yerine destek olalım ve teşekkür edelim. Evet sezon içerisinde hepimizin de yaptığı hatalar var. Bu hatalarımızdan ders alıp yeni sezona fırtına gibi girelim. Amatör spora destek olalım, ve destekçikerine de sahip çıkalım. Başka Alanya yok!"

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 15:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83