'Sokaklar Bizim Futbol Projesi'nin protokolü imzalandı

Aytemiz Alanyaspor ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sokaklar Bizim Futbol Projesi'nin iş birliği protokolü imzalandı.

'Sokaklar Bizim Futbol Projesi'nin protokolü imzalandı

Aytemiz Alanyaspor ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Sokaklar Bizim Futbol Projesi'nin iş birliği protokolü bugün Kadıpaşa Mahallesi’nde bulunan sokak futbolu sahasında yapıldı. Başkan Hasan Çavuşoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı arasında imzalanan protokole  Alanyaspor.başkan yardımcıları Hüseyin Girenes, Nazmi Yüksel, Enver Vural, altyapı ve spor okullarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Muhammet Çetin ve kulüp genel müdürü Serkan Daldal da katıldı.

Ceysu, Yörükoğlu ve Sevilen Kuruyemiş sponsorluğunda yapılan proje kapsamında Hacet ile Şekerhane mahallelerinde yapılan turnuvalardaki kazanan takım ve sporculara Başkan Hasan Çavuşoğlu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı  tarafından teşekkür belgesi ve madalya verildi. 

Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Hasan Çavuşoğlu projeye kulübümüzün destekleri süreceğini belirterek, turnuvalarda oynayacak çocuklara da başarılar diledi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2021, 09:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83