Stadyum yolu tarla gibi

Bu akşam Aytemiz Alanyaspor kritik bir maça çıkacak ancak stadyuma çıkan yollardaki altyapı çalışmaları buna izin verecek mi, işte bu akşam maç saatinde belli olacak

Stadyum yolu tarla gibi
Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'un iç saha maçlarını yaptığı Bahçeşehir Okulları Arena Stadyumu'na giden her iki yolda da altyapı çalışmalarının sürüyor olması, bu akşam oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor - Kardemir Karabükspor maçına gidecek olan taraftarları kara kara düşünüyor. Oba PTT binasından sonraki yollar adeta tarlayı andırırken, çevre sakinleri ise haftalardır süren çalışmalardan dolayı toz topraktan bıktıklarını söylediler. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların bir türlü bitmemesi, maça gidecek olan taraftarları bir taraftan isyan ettirirken, çok sayıda taraftarın da bu akşam maçı TV'den izlemek istediği öğrenildi. Bazı taraftarlar ise "Bu yolda ancak off-road yapılır" diyerek duruma mizahi bir şekilde dile getirdi. 

"ACABA HANGİ LİGDEYİZ?"

Alanyasporlu bazı taraftarlar ise sitemlerini dile getirdi. "Bu çalışmaları yapan şefler, amirler acaba Alanyaspor'un hangi ligde olduğunun farkındalar mı? Sanki amatör kümede mücadele ediyormuşuz gibi şu yolların haline bak. Kaç haftadır burada maçların yapılacağı tarihler belli. Biraz önlem alınıp iyileştirme yapılamaz mıydı?" gibi sorular soran turuncu yeşilli taraftarlar, "Öncelikle futbolcular, BeinSPORTS yetkilileri, ünlü yorumcular ve spor adamları bu yoldan geçerek maç izlemeye gelecek. Alanya'dan nasıl bahsedeceklerini artık siz düşünün" dediler.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 14:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83