Susic'li Alanyaspor'un kritik maçı

Aytemiz Alanyaspor, Safet Susic ile ilk lig maçına çıkıyor. Turuncu-yeşilliler, Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında Bahçeşehir Okulları Arena'da yarın saat 13.30'da başkent ekibi Gençlerbirliği'ni ağırlıyor.

Susic'li Alanyaspor'un kritik maçı

 Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Bahçeşehir Okulları Arena'da Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Yeni teknik direktörü ile ilk lig maçına çıkacak olan Aytemiz Alanyaspor, beş haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ligin alt sıralarından kurtulma adına önemli olan bu maçta Alanyaspor'da, Deniz Vural, Cenk Ahmet ve Donald Guerrier sakatlığı nedeniyle, Daniel Candeias ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. 

banner111
Konuk ekip Gençlerbirliği ise, Alanya'ya puan hedefiyle geliyor. Devre arası transfer döneminde önemli oyuncularını başka takımlara gönderen başkent ekibinde, Tokelo Rantie, Selçuk Şahin ve Siarhei Palitsevich forma giyemeyecek. Selçuk Şahin ile Etien Velikonja'nın durumuda maç saatinde belli olacak. 

MAÇIN HAKEMİ ÖZTÜRK

Aytemiz Alanyaspor, Gençlerbirliği mücadelesinde Denizli bölgesi Süper Lig hakemi Ümit Öztürk görev yapacak. Öztürk'ün yardımcılığını, Erkan Akbulut, Osman Gökhan Bilir ve Ali Şansalan yapacak. Öztürk, Alanyaspor'un toplamda 4 maçını yönetti. Bu maçlarda Alanyaspor, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Gençlerbirliği ise Ümit Öztürk'ün yönettiği toplam 5 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.


Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 15:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83