TAEKWONDO ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyetinde yer alan "Aybars Kılıçhan" Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası açılış seremonisine katıldı.

TAEKWONDO ŞAMPİYONASI BAŞLADI

 'ALANYA, ULUSAL VE ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARI SÜREKLİ YAPIYOR'

banner111
Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliğinde Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşmekte olan "Aybars Kılıçhan" Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasında bir konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya'nın ulusal ve uluslararası organizasyonları sürekli yaptığını belirterek, ''Bu tür organizasyonlar bizim için önemli. Özellikle bugün burada açılışını yaptığımız ve 31 Ocak tarihine kadar devam edecek olan "Aybars Kılıçhan" Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası hem Alanya için hem Türkiye için son derece önemlidir” şeklinde konuştu.

KAYMAKAM TANRISEVEN ”ORGANİZASYONUN AKDENİZ'İN EN GÜZEL ŞEHİRİ ALANYA'DA YAPILMASINDAN MUTLULUK DUYUYORUZ”

Kaymakam Tanrıseven konuşmasının devamında şunları kaydetti: ” Bugün burada 72 ilden 1520 sporcu, 77 hakem, 250 antrenör, 550 idareci ve 1.100 sporcu ailesi katılıyor. Buraya gelen sporculara baktığımız zaman Diyarbakır da burada, Kırklareli de burada. Siirt, Van, Erzincan, Samsun, Eskişehir gibi dört bir tarafından gelen sporcuları bugün burada ağırlıyoruz. Kısacası Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerimiz var. Spor dostluktur, spor barıştır, kardeşliğin göstergesidir. "Aybars Kılıçhan" Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonasının tarihi, doğası ve kültürü ile Akdeniz'in en güzel şehrinden biri olan Alanya'da yapılmasından son derece mutluluk duymaktayız. Şampiyona boyunca tüm konuklarımıza Türk konukseverliğin en güzel örneklerini göstermek için tüm ekimiz ile birlikte gayret sarf edeceğiz. Böyle bir programa ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Baki kalan hoş bir seda imiş. Aybars Kılıçhan ise hoş bir seda bırakarak ebediyete gitti. Mekanı cennet olsun” dedi.

Adem Murat Yücel de yapmış olduğu konuşmada, ''Ülkemizin dört bir tarafından gelen siz saygı değer misafirleri burada ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Müsabakalarda bütün sporculara başarılar diliyorum'' dedi.

Federasyon Başkan Yardımcısı Dr. Oktay Duymaz, ''Aybars Kılıçhan hocaya saygı ile anarken, onun adına düzenlediğimiz bu Taekwondo şampiyonasına ev sahipliği yaptığınız için başta Sayın Alanya Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven'e ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte diğer yetkililerin hepsine çok teşekkür ediyorum'' dedi.
Müsabakaların ilk gününde başarılı olan sporcular ödüllerini, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından aldılar.

Taekwondo Şampiyonası 31 Ocak ta başarılı sporcuların ödüllerini almasıyla son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83