TARAFTARDAN TATLILI DESTEK

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı’na hafta sonu mücadele edeceği Nevşehir GHSİM maçı öncesi taraftardan tatlılı destek geldi.

TARAFTARDAN TATLILI DESTEK

 Alanyasporlular grubundan Arif Çakmak,  Hüseyin Şengül, Hilmi Eser, Hulusi Tavlı, İsmail Babayiğit ve Tolga Çakmak Bayan Basketbol Takımı’nı son hazırlıklarını yaptığı 75. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda ziyaret ederek tatlı ikram ettiler.

banner111
Burada kısa bir açıklama yapan Alanyasporlular grup liderlerinden Arif Çakmak, önümüzde ki ilk iki maç ile son dört maçın önemine dikkat çekti. Çakmak, “Alanyasporlular grubu olarak sadece Alanyaspor’u değil ilçemizde yapılan tüm spor organizasyonlarını ve takımlarımıza tam desteğiz. Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı’nın bu zorlu yoldan başarıyla çıkacağına inanıyorum.” dedi.

ERKEN’DEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Bayan Basketbol Takımı’nın bu hafta oynanacak Nevşehir GHSİM maçı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Erken, takımın konuk olacağı Nevşehir’den galibiyetle döneceklerine inandığının da altını çizerek, ”Takımımıza 75. Yıl Spor Salonu’na gelerek moral desteği veren Alanyasporlular grubuna çok teşekkür ediyorum. Gerek basketbolda gerekse futbolda taraftar desteğine ihtiyacımız var.” dedi.

MAÇ YARIN NEVŞEHİR’DE 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Alanya Belediyesi Bayan Basketbol Takımı yarın deplasmanda Nevşehir GHSİM ile karşı karşıya gelecek.  Ligi ilk 8’de bitirip Playoff oynamak isteyen takımımız, Nevşehir’den galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Osman Ersan, hedeflerinin ilk sekiz olduğunu söyledi.


ALANYASPOR'DAN SON HAZIRLIKLAR

Multigroup Alanyaspor cumartesi günü sahasında  oynayacağı Alima Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Turuncu yeşilliler koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılarak yan top ve şut çalışması gerçekleştirdi. Multigroup Alanyaspor, maç hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. 


Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83