Yıldızlar Ligine Alanya damgası

Osmaniye'de düzenlenen Anadolu Yıldızları Ligi'ne Alanyalı sporcular damga vurdu. Sporcularımız 1 gümüş 1 bronz ve 1 beşincilik ile şampiyonlukta büyük rol oynadılar.

Yıldızlar Ligine Alanya damgası
Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızları Ligi Osmaniye'de gerçekeleşti. İl çağında katılım gösterilen turnuvada Antalya'yı temsil eden erkek ve kadın takımlarında 4 Alanyalı isimde yer alıyordu. Antalya ve Alanya'yı temsil eden isimlerden Ömer Kodal ikinci, Yaren Tecim üçüncü ve Kadir Buhur ise beşinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. 

Alanyalı sporcuların başarısı takımlarına da yansıdı. Antalya karması kadın takmı turnuvayı şampiyon olarak bitirirken, erkekler ise üçüncü olarak başarılı bir sonuçla şehre döndüler. 

Alanyalı sporcuların katkısı ile alınan başarılar, Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak'ıda mutlu etti. Tamrak bir açıklama yaparak, "Öncelikle çok değerli şampiyon sporcularımızı tebrik ediyorum. Üzerlerinde çok fazla emeği ve katkısı olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Okay Camkıran'ı, okul idarecilerini ve beden eğitimi öğretmenlerimizi aynı zamanda çok değerli ailelerini kutluyorum. Yarı final maçında sporcularımıza başarılar diliyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 15:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83