Yücel'den A Millilere ziyaret

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kamp için Alanya'ya gelen Türkiye Kadın A Milli Futbol Takımı'nı ziyaret etti. Teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyen Başkan Yücel, tüm takımları Alanya’ya davet etti.

Yücel'den A Millilere ziyaret

 2017 Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 2 Haziran'da deplasmanda Rusya, 6 Haziran'da iç sahada Macaristan ile karşılaşacak olan A Milli Kadın Futbol Takımı kamp ve hazırlık turnuvası için Alanya'ya geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  1-7 Mart tarihleri arasında Alanya'da düzenlenecek olan Goldcity Women's Cup 2017 turnuvası için Alanya'da çalışmalarını sürdüren milli takım kampını ziyaret etti. Kadın Milli Futbol Takımı'nın oyuncuları ve Teknik Direktör Talat Tuncel ile bir süre sohbet eden Başkan Yücel, hem turnuvada hem de eleme maçlarında teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

banner111
YÜCEL: “GÜVENLİ VE HUZURLU BİR KENTİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hazırlık kampının Alanya’da gerçekleşmesinin her açıdan önemli olduğunu vurgularken şunları söyledi; “Ülkemizin dört bir yanı kışı yaşarken şehrimizde adeta bahar havası esmesi sportif faaliyetler için Alanyamızı cazibe merkezi haline getiriyor. Tercih edilmemizin diğer bir nedeni ise güvenilir ve huzurlu bir kent oluşumuz.  Hem ulusal hem de uluslararası bütün sporcuları şehrimize kamp yapmaya davet ediyorum.” dedi.   

Kazanan takımların ödüllendirileceği ve ev sahibi Türkiye'nin ilk maçta Romanya'ya kaybettiği turnuvada Polonya ve Kosova'da yer alırken turnuva maçlarının tamamı Goldcity Hotel'in futbol sahasında oynanacağı açıklandı. 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2017, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83