Listede Alanya'dan tek otel var

Alman iş ve turizm dergisi fvw tarafından oluşturulan ve Türkiye, İspanya ve Yunanistan’ın en popüler otellerinin sıralandığı Hotelometer listesi açıklandı…

Listede Alanya'dan tek otel var
İki haftada bir yayımlanan Hotelometer listesi, Alman turistlerin Türkiye, Yunanistan ve İspanya’daki en popüler 10 otelini sıralıyor. Sıralama, rezervasyon verilerini değil, Alman seyahat acenteleri ve online rezervasyon motorları tarafından kullanılan Traveltainment rezervasyon sistemindeki tüm aramaları temel alıyor. IT şirketi TrevoTrend tarafından sağlanan veriler; genel, aileler, çiftler, yalnız seyahat edenler ve yıldız derecelendirmeleri gibi farklı kategorilere ayrılıyor.
 
Alman turistlerin 6-19 Şubat tarihleri arasındaki tercihlerine göre belirlenen Türkiye listesinde bu dönemde önemli değişiklikler oldu. Geçtiğimiz dönem zirveyi Fame Residence Lara & Spa'ya kaptıran Royal Dragon, birincilik koltuğunu geri aldı. Fame Residence Lara ikinci sırada yer alırken, onu Delphin Imperial'ı dördüncü sıraya gerileten Titanic Beach Lara takip etti.
Geçtiğimiz dönemi ikincilikten yedinciliğe gerileyen Primasol Hane Family ise düşüşünü sürdürerek onuncu sırada yer aldı. Alman turistlerin bu dönemdeki Türkiye 10 favori otelinin 7 tanesinin 5 yıldızlı otellerden oluştuğu görüldü. Alman turistlerin bu dönemde Türkiye’deki 10 favori oteli şu şekilde sıralandı:
 


Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 08:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83