ALTSO Akademi'den görkemli start

ALTSO Akademi’nin 2017 Yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri, 04 Mart 2017 Cumartesi günü ‘Bir Şey Olmak Mı? Bir Şey Yapmak Mı?’ eğitimiyle başladı. İzgören Akademi’den Akif Aktuğ’un konuşmacı olarak katıldığı eğitime vatandaşlar büyük ilgi göstererek, ALTSO Konferans Salonu’nu doldurdu.

ALTSO Akademi'den görkemli start
Yaşamda iki önemli yol ayrımından birinin tercih edildiğine dikkat çeken Aktuğ, bazı insanların, hayatta bir şey olmak için çabaladığını bazı insanların ise bir şeyler yapmak için gayret ettiklerine vurgu yaptı. Katılımcılara, ‘Hayatınızın amacını sorgulayın’ diyen Aktuğ, güçlü kişilik özellikleri hakkında bilgiler aktardı. Aktuğ, “Hayatımızın amacını sorgulamalıyız. Hayatımızı sorgulamaya başladıktan sonra göreceğiz ki bir şeyler değişmeye başlayacak. Güçlü kişilik özelliklerimiz vardır. Bunlardan bir tanesi açıklıktır. Açıklık ise sırasıyla iletişime, iletişim fikirlere, fikirler ise değişime yol açar” dedi.
Gerçekleştirilen projeler ve alınan sonuçlarla mesleğe ve aynı zamanda topluma değer katmanın önemini vurgulayan Aktuğ, toplumsal sorunlara karşı yaratıcı yöntemlerle harekete geçebilme, liderlik ve nihai amacımız olan yaşamsal tatmin gücünden de bahsetti.

Eski bir Polis Baş Müfettişi olan Eğitimci Aktuğ, hayatından anılarını da paylaştığı eğitimin ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.
ALTSO Akademi’nin 2017 Yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri, 11 Mart 2017 Cumartesi günü Ebru Yaşar Seçen’in vereceği ‘Çatışmaların Etkin Yönetimi’ semineriyle devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 09:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83