Şevkat ve Huzurevi misafirlerini bekliyor

Şefkat ve Huzurevi’nde süreli konaklayacaklar için, kayıt dönemi başladı.

Şevkat ve Huzurevi misafirlerini bekliyor

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün seçimlerde vaat ettiği 70 projeden biri olan Şefkat ve Huzurevi, süreli konukları için kayıt almaya başladı. Kütükçü Mahallesi Şelale Caddesi üzerindeki 2 bin 400 metrekarelik alan üzerine kurulu olan 50 odalı huzurevinin, personeli de tamamlandı.

banner111
Billboardlarda duyuruluyor

Kendi işlerini yapabilecek ve yapamayacak yaşlıların günübirlik ya da aylık olarak kullanabileceği yeni huzurevinin tamamlandığı, Antalya’nın çeşitli ilçelerindeki 35 billboard ve 2 megalight ile sosyal medyada duyuruldu. Kayıtların devam ettiğini ilan eden billboardlarda, huzurevinin 326 12 12 no’lu telefon numarası verildi.

Mimarisi Darülaceze’den esinlenildi

Mimarisi İstanbul’daki tarihi Darülaceze’den esinlenerek hazırlanan şefkat ve huzur evi, modern ve klasik Türk mimarisi izleri taşıyor. Yaşlılara çok katlı, sıkışık, bunaltıcı yapılar yerine, tek katlı, iç bahçesinde dinlenme yerleri, yürüyüş parkurları, pasif sporların yapılacağı alanların ve sohbet kamelyalarının olduğu huzurlu bir mekânda hizmet verilecek.

Hobi atölyeleri, kütüphaneli

Şefkat ve huzurevinde, televizyon odaları, hobi atölyeleri, kütüphane, dinlenme ve sohbet mekânlarının yanı sıra, bahçeli kafeterya, revir, hemşire odası, ibadethane, yemekhane, psikolog ve diyetisyen odaları, çamaşırhane, idari ofisler ile 50 yatak kapasiteli dinlenme yatak odaları yer alacak.

60 yaş ve üzeri için

İkişer kişilik odalarıyla 50 kişilik kontenjanı olan huzurevinde konaklama şartlarının başında 60 yaş ve üzeri olması geliyor. Ayrıca ruh sağlıklarını yerinde olması, bulaşıcı hastalık taşımaması ve uyuşturucu, alkol ve madde bağımlısı olmaması gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 10:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83