Haydi Alanyam! Vurduğun gol olsun

Aytemiz Alanyaspor bugün deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşılaşacak.

Haydi Alanyam! Vurduğun gol olsun

Ligin son sıralarından kurtulmak isteyen ve son haftalarda aldığı sonuçlarla başarılı bir grafik çizen Aytemiz Alanyaspor zirve mücadelesi veren İstanbul Başakşehir'e konuk oluyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynancak maç saat 13:30'da başalyacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

banner111
Hakemler tecrübeli

Başakşehir ile Aytemiz Alanyaspor'un arasındaki zorlu mücadelede tecrübeli hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Asım Yusuf Öz yapacak.

İlk maç istediğimiz gibi değildi

Alanyaspor ligin ilk yarısında kendi evinde oynadığı mücadeleyi 5-0 kaybetmişti. Başakşehir ile tarihinde ilk kez karşı karşıya gelen Aytemiz Alanyaspor üzücü bir skor almıştı ancak yeni teknik adam Saffet Susiç'le birlikte yükselişe geçen Aytemiz Alanyaspor bu kez puan veya puanlar almanın hesaplarını yapıyor.

İki takımda 3 maçtır kaybetmiyor

Yeni teknik direktör Saffet Susiç'le maç kaybetmeyen Aytemiz Alanyaspor son 3 maçında 2 galibiyet ve de bir beraberlik elde etti. Gençlerbirliği'ni 3-0'la geçen Susiç'in öğrencileri zorlu Trabzonspor deplesmanından bir puanla ayrılmasını bilmişti. Geçen haftada Adanspor karşısında 4-1 gibi ezici bir üstünlük kuran Aytemiz Alanyaspor'un form durumu gayet iyi. Ligde zirve mücadelesi veren Başakşehir'de son 3 maçında yenilgi yüzü görmedi. Başakşehir bu periyotta Gaziantapsor ve Akhisar Belediyespor ile berabere kalırken Osmanlıspor'u 1-0'la geçti. 

İddia Başakşehir dedi

Resmi bahis şirketi İddia, Başakşehir'i favori gösterdi ve 1.25 oran verdi. Aytemiz Alanyaspor'un oranı ise 7.40 olarak belirlendi. Maçta 3 golün altında gol olurun oranı 1.85 iken iki takım 3 gol ve fazlasını bulurun ooranı ise 1.50.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 10:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83