Adin ve Alaiye otel için önemli açıklama

İnternet üzerinde otellerinin TMSF'ye devredildiğine ilişkin gerçek dışı verilerin dolaştığını belirten Alaiye ve Adin Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal, avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı

Adin ve Alaiye otel için önemli açıklama

 Alaiye ve Adin Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal, otellerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na  (TMSF) devredildiği yönünde sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yer alan haberlere avukatı Tunahan İşgören aracılığıyla yanıt verdi. 

banner111
Avukat İşgören imzasıyla yayınlanan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:   

"Alanya'nın tanınmış iş adamlarından müvekkilim Hasan Uysal'ın hissedarı olduğu firmalar ve sahibi bulunduğu otellerle ilgili olarak kamuoyunda, özellikle de internet ortamında hiçbir dayanağı olmayan beyan ve bilgiler doğrultusunda hazırlanmış haberler yer almaktadır. Gerçeklik taşımayan bilgi ve belgeler ile haberleri yaymak eylemini gerçekleştirenlerle alakalı Ceza Yasası ağır cezalar öngörmekte, Ticaret Kanunu gereği ise maddi yaptırımlar öngörülmektedir. Bu tür eylemleri gerçekleştirenlerle alakalı ağır maddi ve cezai yaptırımlar bulunmaktadır. Özellikle internet ortamında TMSF tarafından yapılmış gibi gösterilen suni listeler yayınlanmaktadır. Öncelikle şunu net belirtmek isteriz ki internet ortamında yayılan ve sunulan listelerin tamamı asparagas ve gerçek dışıdır. Bunu tespit edebilmek için devletin TMSF resmi internet sitesinde yayınladığı listenin gözden geçirilmesi yeterlidir. Ancak her nedense kötü niyetli kişilerce bu husus bilinmesine rağmen ısrarla müvekkilim ve hissedarlarının olduğu firmalar hakkında gerçek olmayan ve hakikat dışı haberler yapılmaktadır. Müvekkilim firmalarının başındadır. Firmaları Alanya firmalarıdır. Firmaların yapısı, hissedarları, sermayesi, edindiği malların nasıl edinildiği açıkken ve onca insana iş imkanı ve istihdam sağlarken yapılan bu tür eylemler ciddi manada Alanya insanını ve ekonomisini olumsuz etkilemekten başka kimseye hizmet etmeyecektir. Memleketimizin geçtiği bu süreçte herkes aklı selim davranmak zorundadır. Hiç kimse sınırsız ve sorumsuz şekilde hareket etme hak ve yetkisine sahip değildir. Hukuk devletinde her gerçeğe aykırı ve haksız eylemin bir cezası vardır. Özellikle halkımıza bu tür haksız beyanat veren ve bilgi, belge yayan kişilere itibar etmemelerini, bunu yayanları görmeleri ve bilmeleri halinde tarafımıza yahut ilgili kolluk birimlerine bu kişileri bildirmelerini talep ve rica ediyoruz. Bugün itibariyle tespit ettiğimiz kişiler hakkında da hem cumhuriyet savcılıkları nezdinde, hem de hukuk mahkemeleri nezdinde dava ve şikayetlerde bulunduğumuzu halkımızla paylaşmak isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 09:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83