Alaiye Hotels ödüle doymuyor

Alanya İncekum’da 5 yıldızlı ultra her şey dahil olarak hizmet vermekte olan Alaiye Resort & Spa Hotel’e her yıl tüm tatil puan ve yorumlama sitelerinden ödül yağıyor. Alaiye Resort & SPA Hotel, misafir memnuniyeti odaklı çalışmasının karşılığı olarak tatil yapan kişiler tarafından bir kez daha HolidayCheck Tavsiye Edilen Otel' ödülünü aldı.

Alaiye Hotels ödüle doymuyor
Alaiye Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal, Açıldığımız günden beri hem Alaiye Resort Hotel hem de Alaiye Kleopatra Hotel için çok sayıda misafir memnuniyeti ile ilgili ödül aldıklarını belirterek “Bu ödüllerin hepsinin ortak özelliği konaklama yapan misafirlerin tarafsız yorumları sonucunda verilmesidir.” dedi.

Aldıkları her ödülün hizmet sektörünün karnesi olduğunu belirten Uysal şunları söyledi:

“Bu karnelere baktığımız zaman günümüzdeki hizmet sektöründe başarının formülünü görüyoruz. Formül, kaliteli ürünler kullanıp, güler yüzlü, özverili hizmet ile maliyetlerden kısarak değil de vererek kazanmaktır. Alaiye Hotels olarak hizmet kalitesi yolunda değişmeyen adreslerden birisi olmaya devam edeceğiz, otellerimizden memnun ve yüksek tavsiyeler ile ayrılan her misafirimiz bizlerin en büyük ödülüdür. Otel olarak misafir memnuniyetini personel memnuniyetiyle gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz. Bunu, disiplinli çalışmamızın karşılığı olarak görüyorum. Bu, ödüllerin bir tesadüf olmadığının kanıtıdır. Başarımızın devamını sağlamak, en zirveye çıkmak ve devamlı orada kalmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ödüllerin ülkemize ve bölgemize katkı sağlamasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.



Alanya Adres olarak bizde Hasna Uysal ve tüm Alaiye Otels personelini tebrik ederiz.  

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 13:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83