Alanya'da turistin çantasından çıkanlar hayrete düşürdü

Alanya'da turistin çantasından çıkanlar hayrete düşürdü

Alanya'da her şey dahil sistemli 5 yıldızlı bir otelde konaklayan turistin çantasından çıkanlar, görenleri hayrete düşürdü.

banner111

Alanya’ya tatil için gelen ve her şey dahil konseptli 5 yıldızlı bir otelde konaklayan turistin çantasının içinden çıkanlar büyük şaşkınlık yarattı. Turistin çantasından şişeye doldurduğu zeytin, poşetlenmiş peynir çeşitleri ve bisküvi çıktı.  5 yıldızlı bir otelde konaklayan ve ismi açıklanmayan turist, yaptığıyla şoke ederken; Görüntülerin sosyal medya mecralarında hızla paylaşılması olayı gündeme taşıdı.

DAHA ÖNCEDE BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI


Sosyal medyada paylaşılan görüntü sonrası olayın nasıl sonuçlandığı bilinmezken, geçtiğimiz yıllarda Manavgat'ta bir otelde buna benzer bir vaka meydana gelmişti. Olayda, 5 yıldızlı bir otelde konaklayan yabancı uyruklu turistin ağzı açık çantalarında otele ait çok sayıda malzeme gören kat görevlileri, durumu yetkililere  Haber vermiş,  Otel yönetiminin yaptığı araştırmada turistin çantasından elma ve portakal, bitki çayı, meyve suları, şampuan, tuvalet kağıdı, başka bir turistin çantasında da çatal, bıçak, kaşık seti çıkmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83