Alanya'daki panik sonrası kriz masası oluşturuldu

Alanya'daki  panik sonrası kriz masası oluşturuldu
Thomas Cook'un iflası sonrası Antalya'da kriz masası kuruldu

Dünya'nın en önemli turizm firmalarından biri olan Thomas Cook'un iflasının ardından dünya turizminde şok etkisi yarattı. Turizm camiası ortaya çıkacak sonuçları merakla beklerken Alanya Turistik İşletmeciler derneği Başkanı Burhan Sili, ortada çok fazla bilgi kirliliği olduğuna dikkat çekti.

Dünya markası bir firmanın iflasının dünya turizmine önemli bir etkisinin olacağına dikkat çeken Sili  Thomas Cook'un dünyanın farklı noktalarında iştiraklerinin varlığına vurgu yaptı. Firmanın dünyanın farklı noktalarında iştiraklerinin bulunması nedeniyle etkisinin henüz kestirilemediğini de belirten ALTİD Başkanı Sili "Şuanda aldığımız bilgilere göre Çin, Rusya, Almanya ve İskandinav ülkelerinde faaliyetler sürüyor. Alanya özelinde 7,8 otelimiz direk bu firma ile çalışıyor. Çok ciddi alacakları var ancak Rusya'dan  sıkıntı olmadığı yönünde bilgiler var ama kesin bir şey söylemek için 48 saat beklemek gerekiyor" dedi.
Antalya Valiliği öncülüğünde oluşturulan kriz masasının saat 14:00'te yapacağı toplantıya katılacağını kaydeden Sili, bu toplantı sonrası bölgede yapılacak tarama ile daha net bir görüntünün ortaya çıkacağını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 12:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83