Alanya'dan TÜRSAB'a Booking tepkisi

ALTSO Meclis Üyesi Taylan Gündeşlioğlu booking.com'un kapatılması ile ilgili sert konuştu. Gündeşlioğlu, TÜRSAB'a yüklendi.

Alanya'dan TÜRSAB'a Booking tepkisi

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Üyesi ve Turizmci Taylan Gündeşlioğlu booking.com'un kapatılmasını eleştirdi. "Haydi bakalım TÜRSAB, meydan sana kaldı" diyerek sözlerine başlayan Gündeşlioğlu, "Booking.com'un sattığının yüzde 10'unu sat kolaysa" dedi.

banner111
'OTELCİLERE DANIŞSAYDINIZ KEŞKE'

Otelleri ayakta tutan en önemli faktörlerden birisinin booking.com olduğunu söyleyen Gündeşlioğlu, "Booking.com az vergimi veriyormuş bilmem. Özellikle kışın Türkiye'deki otelleri ve çalışanları ayakta tutuyordu onu bilirim. Bu yasak devam etsin, o oteller kapatır. Sanki silah zoruyla veriyorlardı odalarını. Bir de otelcilere danışsaydın keşke." diye konuştu.

'KEŞKE HERKES HAKSIZ REKABET YAPSA'

"Bana hikaye anlatmayın" diyerek TÜRSAB'ı suçlayan Gündeşlioğlu, "Acentacı dostlarim bile bu siteyi kullanır onuda bilirim. Hiç bir yerli acentada booking.com kadar Türkiye'nin reklamını yapamaz. Haksız rekabetse ben turizmci olarak hakkımı helal ettim booking.com'a, keşke herkes haksız rekabet yapsa da bu kadar fayda sağlasa. Ayrıca 'Türkiye turizme kapılarını kapatmaya çalışıyor' demek için yer arayan fesatların da ekmegine yağ sürdün." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 15:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83