Alanya'ya Mixx Travel şoku

Alanya'ya Mixx Travel şoku

Danimarka, İsveç ve Norveç’ten Türkiye’ye turist getiren ve özellikle Alanya’ya büyük katkı sunan Türk menşeili tur operatörü Mixx Travel, iflas ettiğini açıkladı.

Alanya turizmi, sektörün önemli oyuncularından biri olan Mixx Travel’ın iflas haberiyle sarsıldı. Özellikle İskandinav pazarında etkin faaliyet gösteren Mixx Travel, iflas ettiğini duyurdu.

Mixx Travel, Danimarka, İsveç ve Norveç’ten Alanya, Side, Antalya, Kemer, Kuşadası ve Çeşme gibi turizm merkezlerine her yıl binlerce turist getiriyordu. Şirketin yıllık taşıma kapasitesinin 30 bin ile 60 bin arasında değiştiği belirtiliyor.

TGA Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya turizminin önemli isimlerinden Şükrü Cimrin, iflas haberini üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2025, 12:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83