Alanyalı otelci gururumuz oldu

Aska Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesiyle dünyada 20 bin civarında otelin kullandığı müşteri yorumu ve analiz programı Trust You'nun tanıtım yüzü oldu.

Alanyalı otelci gururumuz oldu
Müşteri yorumlarının sosyal medya üzerinden ölçümünü yapan ve dünya çapında 20 bin otelle çalışan TrustYou, Aska Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan'ı tanıtım yüzü yaptı. Nedeni ise, otel grubunun yakalamış olduğu müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi. Sitenin, konuya ilişkin olarak hazırladığı sayfada, Aska Hotels'e ait fotoğraflar kullanıldı.

20 bin civarında üye oteli bulunan TrustYou'nun Türkiye'de bir oteli ilk defa tanıtım yüzü olarak kullandığına dikkat çeken Ramazan Aslan, söz konusu sitenin 3 yıldır Aska Hotels'i takibe aldığını ifade etti. Aslan, ''TrustYou önde gelen turizm şirketlerinin üye olduğu bir portal. Başarı hikayeleri bölümlerine ilk defa bir oteli örnek gösterdiler ve tercihleri biz olduk. Aska otellerinin başarısı, dünya genelinde 20 bin otelle paylaşıldı.'' şeklinde konuştu.

Tesislerinde misafirlere taahhüt ettikleri hizmetten daha fazlasını sunmayı amaçladıklarını ve müşteri memnuniyeti ve kaliteye önem verdiklerini ifade eden Aslan, sektörde yaşanan kayba rağmen müşterilerin kaliteli hizmete güvenerek tesislerini tercih ettiğini söyledi. Aslan, ''Çok sayıda otel doluluk oranlarında geride olmasına rağmen biz şirket olarak geçen senenin müşteri sayısına ulaştık. Tüketici artık çok bilinçli ve tatil yapacağı otel hakkında çok araştırma yapıyor. Konakladığı otelden memnun kaldıktan sonra tekrar gelmeyi tercih ediyor. Bizler misafirlerimize sahip çıkmazsak, komşu ülkelerimiz ağırlıyor. Biz misafirlerimizi elçi olarak kullandığımız sürece bunca sıkıntıya rağmen ülkemizdeki turizm başarısı devam edecektir. Bu başarıda çalışanların katkısı da unutulmamalı. Başarı bir ekip çalışmasından geçer.'' dedi.

Aska Oteller Zincirinin sahibi olan Ramazan Aslan, turizm sektörüne Alanya'da garson olarak girmişti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83