Alanya’nın sıradaki durağı Moskova

53’üncü kez kapılarını açan ITB Berlin Fuarı sona erdi. Alanya’yı Almanya’da temsil eden ALTAV yetkilileri şimdi de sezonun son fuarı olan MITT Moskova Fuarı’na gidecek. MITT Moskova Fuarı 12 Mart tarihinde başlayacak.

Alanya’nın sıradaki durağı Moskova

2019 turizm sezonu öncesi Almanya’da düzenlenen ITB Berlin Fuarı’na çok sayıda turizmci katıldı. Fuarda Alanya’yı temsil eden ALTAV yetkilileri Alanya’nın tanıtımında ön planda yer aldı. ITB'ye Türkiye'den 100'ün üzerinde otel, tur operatörü, seyahat acentesi ile turizm alanında faaliyet gösteren dernek ve kuruluşlar katıldı. Fuarda Alanya'yı ise 100'e yakın isim temsil etti.

Sezon boyunca tur operatörleri ve acentelerle birebir görüşmeler için fuarları çok iyi bir şekilde değerlendiren Alanyalı turizmciler Berlin’den sonra sezonun son fuarı olan MITT Moskova’da Alanya’yı temsil edecek. Alanya'nın turizmde en önemli pazarlarından biri olan Rusya'da gerçekleştirilecek fuarda turizmciler acente ve tur yetkilileriyle görüşmeler yapacak. MITT Moskova Fuarı 12 Mart’ta Moskova’da düzenlenecek

banner111

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83