GAZİANTEP'E ALANYA ÇIKARMASI

Uluslararası fuarlarda önemli tanıtımlara imza atan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, Gaziantep’te iç pazar tanıtımı yaptı.

GAZİANTEP'E ALANYA ÇIKARMASI

 Yeni sezon için 30 uluslararası fuarda tanıtım yapan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri iç pazar tanıtımı için Gaziantep’te temaslarda bulundu. ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu başkanlığındaki Alanya heyetinde ALTAV Yönetim Kurulu üyeleri Elvan Güneş, Kasımoğlu Kerim Yılmaz ve Cengiz Topçu yer aldı. Bölgenin acente ofislerine ziyaretlerde bulunan Alanya heyeti ayrıca Grand Hotel Gaziantep’te, Türk Hava Yolları (THY) Gaziantep Müdürü Mehmet Yıldırım, Anadolu Jet yetkilisi Bahadır Süzer, Seç Otobüs ve Turizm İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Settar Konukoğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) GAP Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Figen Akan ve bölgenin önde gelen acente temsilcileriyle özel toplantı ve Alanya sunumu yaptı. 

banner111




ANADOLU JET’TEN AVANTAJLI FİYAT TARİFESİ

Düzenlenen toplantıda Anadolu Jet yetkilisi Bahadır Süzer de Ankara üzerinden yapılacak Gaziantep-Gazipaşa-Alanya aktarmalı uçuşlar için avantajlı fiyat tarifesini önümüzdeki günlerde duyuracaklarını dile getirdi. İşadamı Fayat Bay ve Süleyman Bay ise turizm alanında karşılıklı adımlar atılmasının önemine vurgu yaparak Gaziantep’te her yıl yoğun katılımlı yapılan Hemşeri Dernekleri Festivali’nde Alanya’ya özel stant ayırabileceklerini dile getirdi.




ACENTE TEMSİLCİLERİNE YERİNDE ZİYARET YAPILDI

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan ALTAV Başkan Yardımcısı Dahaoğlu, “Dış pazarlarımızda oluşan açığı elimizden geldiği kadar iç pazarla kapatmaya çalışacağız. Bu anlamda yurt içindeki tanıtım çalışmalarımızın ilk durağı olan Gaziantep’te önemli temaslarda bulunduk. Alanya turistik tesis işletmecileri ve Anadolu Jet yetkilileriyle ortaklaşa hazırladığımız bu programda özel kataloğumuz ve Alanya promosyon malzemelerini ilgililerle paylaşarak Alanya tanıtım filmimizin sunumunu yaptık. Ayrıca, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nın aktif hale gelmesiyle bölge otellerimizin satışları konusunda oluşan avantajlar acente temsilciliklerine birebir yapılan ziyaretlerle anlatıldı” dedi.





Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 15:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83