BAHÇEŞEHİR’DE SATRANÇ TURNUVASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Alanya Kaymakamı Sayın Dr.Hasan Tanrıseven’in himayelerinde, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği, Satranç Federasyonu, Bahçeşehir Alanya Okulları ve Bahçeşehir Alanya Okul Aile Birliği iş birliğinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvasına Bahçeşehir Okulları ev sahipliği yaptı.

BAHÇEŞEHİR’DE SATRANÇ TURNUVASI

Katılımın yoğun olduğu satranç turnuvası, 7-11 yaş ile 11-14 yaş kategorilerinde düzenlendi. Satranç Turnuvası saat 09.00’da teknik bilgilendirme toplantısı ile başladı. Birçok okuldan gelen katılımcılar Bahçeşehir Alanya’nın başarılı organizasyonuyla hazırlanan turnuva alanında yerlerini aldı.



4 etap şeklinde gerçekleştirilen turnuvada, katılımcılara etap aralarında okul bahçedesinde bahar şenliği havasında ikramlar yapıldı. Hem eğlenceli hem de heyecanlı satranç turnuvasında Bahçeşehir Alanya Okul Aile Birliği’nin katkılarıyla dereceye giren katılımcılar birbirinden güzel ödüllerini Bahçeşehir Alanya Okul Müdürü Sayın Metin Altun’un ve Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Gaye Aktay’ın elinden aldı. Bahçeşehir Okul Aile Birliği turnuvaya katılan bütün öğrencilere satranç takımı hediye etti. Bahçeşehir Alanya bir kez daha başarıyla düzenlediği bu satranç turnuvasını da tamamlamış oldu.

banner111

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83