İLK YOLCULARI ALANYA'YA GETİRİYOR

Mıxx Travel, Kopenhag'tan sezonun ilk uçuşunu yarın yapacak. Alanya'ya yarın 240 yolcu getirecek firma Alanya Gazipaşa Havalimanı'na da haftada bir gün direk uçuş yapacak. Firma ilk yolcuları kurabiyeyle karşılayacak.

İLK YOLCULARI ALANYA'YA GETİRİYOR

 Sezonun çok zor geçeceği artık kesinleştiğini belirten Alanya Bölge Müdürü Deniz Mehtap Çıtak, "Tüm zor şartlara rağmen operasyon tarihimizi ertelemedik ve herhangi bir uçak iptaline gitmedik. Az parayla çok tatil sloganımız ile yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

banner111
Mıxx Travel'ın 2009 yılında İsveç’te kurulmuş olan ve İskandinav ülkelerinden Türkiye’ nin tüm tatil beldelerine Paket tatil satan Türk Tur Operatörü olduğunu belirten Çıtak, "Şirketimiz kuruluşundan bu yana her yıl artan misafir kapasitesi ile 2015 yılında SunExpress Partnerliğinde Danimarka /Kopenhag ve İsveç/Stockholm’den, Antalya’ ya Charter uçuşlarına başlamıştır.
2015 Yaz sezonu operasyonumuzu 6,000 kişi kapasitesi ile 01.11.2015 tarihinde bitirmiş bulunmaktayız. 

2016 yılında Sun Express’ten kesinleşen, haftanın 3 günü ( Salı – Perşembe – Pazar ) 6,000 garanti koltuk kapasitemiz ve ayrıca 6000 kişi kapasiteli  Full Charter olarak haftanın 1 günü ( Pazar ) Gazipaşa’ya  Kophenhagdan direk uçuşlarımız ilekurduğumuz kendiIncommingAcentemiz, Alanya merkezli MIXX SEYAHAT ile operasyonumuza devam edeceğiz.
Sezonun çok zor geçeceği artık kesinleşti. Tüm zor şartlara rağmen operasyon tarihimizi ertelemedik ve herhangi bir uçak iptaline gitmedik.  AZ PARAYA ÇOK TATIL sloganımız ile yolumuza devam edeceğiz.
Ofisimizin açıldığı günden beri  değerli otelci partnerlerimize, havayolu şirketlerimize tarafımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı şimdiden teşekkür eder, yine de her şeye rağmen iyi bir 2016 sezonu geçirmeyi dileriz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83