ÖGER TOURS'TAN AÇIKLAMA VAR

Öger Tours tarafından yapılan açıklamada, iflas eden V.Ö. Travel ile Öger Tours arasında herhangi bir ilişki bulunmadığı belirtildi.

ÖGER TOURS'TAN AÇIKLAMA VAR

 Öger Tours'un Zurich Versicherung tarafından V.Ö Travel’in  Türkiye’deki yolcularına  hizmet vermesi için görevlendirildiği belirtilen açıklamada, V.Ö. Travel'ın 29 Aralık 2015 tarihinde iflas dilekçesi vererek ticari faaliyetlerine son verdiği hatırlatıldı. Açıklamada, ''Müşteri mevduat sigortası Zurich Insurance PLC'nin Almanya'daki tasfiye bürosu Kaera sigorta komisyoncusu, müşterilere yerinde hizmet, havaalanına geri dönüş için transfer ile otel masraflarını yerinde karşılama ile ilgili olarak Öger Tours'u görevlendirdi.'' denildi.

banner111
Öger Tours tarafından yapılan açıklamanın devamı şöyle:

''V.Ö.T. Travel GmbH firmasının iflasından şu ana kadar Türkiye'de 325 müşteri etkilendi. Thomas Cook Group Türkiye uzmanı olan Öger Tours, artık Türkiye'deki partner acentesi Diana Travel ile birlikte müşterilerin tatillerinin tadını çıkarmaya devam etmelerini ve tam zamanında otellerinden alınarak Almanya'ya geri gönderilmelerini sağlamaktadır.'

'Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, 'Almanya'daki Türkiye tatillerinin piyasa öncüsü olarak tatilcilere yerinde yardım etmek için önemli ölçüde sorumluluk hissediyoruz. Müşterilere tatillerinde eşlik etmeye devam etmek ve onları güvenli bir şekilde evlerine geri göndermek ile ilgili olarak Zurich Insurance tarafından görevlendirilmekten mutluluk duyuyoruz.' değerlendirmesini yaptı.

Vural Öger Şirketler grubunun V.Ö.T Travel ve Öger Türk Tur isimli iki şirketinin iflasından sonra Alman ve Türk kamuoyunda maalesef sürekli yanlış anlaşılmalar meydana gelmektedir.

Hamburg merkezli Öger Tours Temmuz 2010 tarihinden itibaren tamamen Thomas Cook AG'ye aittir ve Thomas Cook Group PLC'nin bir parçasıdır. Şirket kurucusu Vural Öger (2013'te V.Ö.T Travel GmbH'yı kurdu) tarafından satılmasından itibaren Öger Tours'un Vural Öger Şirketler Grubu ile hiçbir ilişkisi kalmamıştır.''

''İFLAS AYNI ZAMANDA DUYARLILIĞI DA ETKİLEDİ''

Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktas Rosati, "Sayın Vural Öger ve çalışanlarına karşı hala dostane duygular besliyoruz. Şirketlerinde birçok arkadaşımız çalışıyor. Bu nedenle bu şirketlerin iflası ve çalışanların işlerini kaybetmelerinden dolayı da son derece üzgünüz" açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 09:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83