TURİZME İRAN DOPİNGİ

Antalya'da düzenlenen İran Alışveriş Günleri büyük ilgi gördü. İran asıllı pop sanatçıları Kamran ve Hooman Jafari kardeşler, Antalya'da hayranlarının izdihamı ile karşılaştı. İmza gününde hayranlarının karşısına çıkan sanatçı kardeşler, hemşehrileri ile hasret giderdi.

TURİZME İRAN DOPİNGİ

 İranlı sanatçılar, Nevruz tatili dolayısıyla Antalya'da düzenlenen imza gününe katıldı. İran'da doğanın uyanışı ve bahar bayramı olarak adlandırılan Nevruz'un resmi tatil olmasını fırsat bilen İranlı turistler Antalya'ya akın etti. Bu kapsamda şehrin en önemli alışveriş merkezlerinden Mark Antalya AVM, 15 günlük tatil nedeniyle kentte bulunan İranlı turistler için 18 Mart-7 Nisan tarihleri arasında Persian Shoping altında alışveriş festivali düzenledi.

banner111


Alışverişe gelen turistler, yaptığı müzikler nedeniyle ülkelerinde dinleyemedikleri yasaklı sanatçılarla buluşması imkanı da buludu. İranlı turistler, imza gününde Kamran ve Hooman Jafari kardeşlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kamran ve Hooman kardeşler, sahneye çıktığında ise İranlı turistler büyük mutluluk yaşarken, sanatçılarla fotoğraf çektirmek isteyenler birbirleriyle yarıştı. Alana sığmayan İranlılar, sanatçıları AVM'nin üst katlarından da takip etti. Kamran ve Hooman'ın hareketleri parçaları ile coşan İranlılar, sanatçılarla özçekim yapmak için birbirleriyle yarıştı. Sanatçı kardeşler, ardından hayranlarına imza dağıttı.


Türkiye'de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Kamran ve Hooman, "Ülkemizde sanatımızı yapamıyoruz. Ülkemize gitmek istiyoruz ama içimizde bir korku var. Bir gün ülkemizde Türk sanatçılarla şarkı söylemek istiyoruz. Türk sanatçılardan, Tarkan, Sıla ve İbrahim Tatlıses'i çok beğeniyoruz" dedi.


Hayranlarıyla Antalya'da buluşmaktan onur duyduklarını ifade eden Kamran ve Hooman kardeşler, "Türkiye ve Antalya'da kendimizi gayet güvende hissediyoruz. Her gittiğiniz yerde ilgiliyle karşılaşıyoruz. Herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Tüm vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla Türkiye'ye gelebilir. İranlı hemşehrilerimizin gösterdiği yoğun ilgiden çok mutlu olduk. İnşallah bir gün ülkemizde de şarkılarımızı söyleyebiliriz" ifadelerini kaydetti.



Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83