Yeni'den işveren ve işletmecilere çağrı

Yeni'den işveren ve işletmecilere çağrı

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği HOTED Long Beach Resort Otel'in ev sahipliğinde, KORO Kozmetik Temizlik ve Turizm Ticaret Aş'nin destek ve katkılarıyla hijyen, kimyasal ve kullanım koşulları konulu 157. eğitim seminerini gerçekleştirdi.

Seminere, HOTED yönetimi, üyeleri ve Koro Kimya yönetiminin yanı sıra, kat, çamaşırhane ve meydan şefleri, hijyen firmalarının temsilcileri, HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, eğitim komitesi başkanı Sema Yörütür, Özak İnsan Kaynakları sahibi Yaşa Özak ve çok sayıda Hk müdürü katıldı.

HOTED camiasının büyük ilgi gösterdiği ve adeta katılım rekoru kıran seminerde, pandemiyle birlikte çok daha iyi anlaşılan ve  insan hayatının olmazsa olmazı olan hijyenin önemi, kullanılan kimyasalların önemi, etkileri tepkileri ve kullanım koşulları, kimyager Kazım Akı ve mikrobiyoloji uzmanı  Beyza Akı’nın sunumuyla enine boyuna anlatıldı. 

YENİ, UMUDUMUZU HİÇ KAYBETMEDİK

HOTED dahil ülke genelindeki birçok housekeeping derneğinin de kurucularından olan Onursal Başkan ve Başdanışman Hakan Halit Yeni, savaşı bahane edip, çalışanlardan yani emekçilerden tasarruf yapmak isteyen bir çok işverenin aksine biz 2022 sezonundan umutluyuz, umudumuzu hiç kaybetmedik. Çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak gözünü şimdiden emekçilere diken saygı değer işverenlerimize bir kez daha sesleniyorum.

TASARRUFUNUZU BAŞKA KALEMLERDEN YAPIN

Tasarrufunuzu başka yerlerden, başka kalemlerden yapın, emekçilerle ilgili tutumunuzu değiştirin artık, aksi halde bunun bedelini hep birlikte çok ağır ödeyeceğiz. Siz emekçilerinize, çalışanlarınıza ne kadar sahip çıkarsanız, çalışanlarınız da sizlere o kadar sahip çıkıp, aidiyet duyguları o kadar artacaktır. Sektörden kopmaların önüne ancak bu şekilde gecebiliriz, bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek dedi. 

EĞİTİM ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ.

banner111

Dernek başkanı Sevgi Topuzel  katılan katkı sağlayanlara teşekkür ederek; “Pandemi dolayısıyla etkinliklerimizi ve seminerlerimizi yapmıyorduk. Pandeminin etkisini yavaş yavaş yitirmesiyle birlikte dernek faaliyetlerimize hız verdik ve bundan sonra çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Tüm turizm camiasına iyi sezonlar dilerim.” dedi. 

Yaklaşık 3 saat süren seminer sonunda HOTED’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine katkı sağlayan Koro Kimya yönetimine, seminere ev sahipliği yapan Long Beach Resort Otel genel müdürü Cengiz Aksoyer ve Hk müdürü, aynı zamanda Hoted eğitim komitesi üyesi üyesi olan Fatma Saylar 'a HOTED camiası adına teşekkür edilip, çiçek takdim edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83