YERLEŞİK YABANCILAR TANITIM ELÇİSİ OLDU

Alanya’ya yerleşerek “Yeni Alanyalılar” unvanını alan yabancılardan Litvanyalı Naglis Ailesi, Adventure 2016 Turizm Fuarı’nda Alanya’yı kendi vatandaşlarına anlattı.

YERLEŞİK YABANCILAR TANITIM ELÇİSİ OLDU

 Litvanya’nın Vilnius şehrinde düzenlenen Adventure 2016 Turizm Fuarı tamamlandı. Fuarda Alanya’yı Alanya Tanıtma Vakfı (ALTAV) adına son üç yılın Alanya Yağlı Güreş Ağası, turizmci ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz temsil etti. Yılmaz, Türkiye’den İstanbul ve Alanya şehirlerinin stant açtığını, Litvanların Alanya’ya fuarın başından sonuna kadar büyük ilgi gösterdiklerini, Alanya’da evleri bulunan Rita Paiciene Naglis ve eşinin Alanya standında gönüllü çalışma yaptığını, Naglis Ailesi’nin Alanya’yı en iyi şekilde kendi vatandaşlarına anlattıklarını söyleyerek, “Alanya’da yaşayan 40 bine yakın yerleşik yabancı birer tanıtım elçimizdir” dedi.

banner111
“BİLGİLENDİRMELER YAPILDI”

Yılmaz, “Vilnius tur operatörlerinden Amber Turas’ın patronu Jurgita Kausinyte, standımıza büyük ilgi gösterdi. Kendisine Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nın Alanya için önemi hakkında, transfer süre ve maliyet uygunluğu gibi konularda bilgilendirmede bulundum. Öte yandan Vilnius Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Muhammet Karakaya standımızı ziyaret etti ve son gelişmeler hakkında karşılıklı bilgilendirmelerde bulunduk” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 16:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83