Başkan'dan tahsis pozu

Alara Çayı'nın çıktığı yer olan Uçansu Şelalesi 29 yıllığına Gündoğmuş Belediyesi'ne tahsis edildi. Başkan Uçansu'ya gidip tahsis pozu verdi.

Başkan'dan tahsis pozu
Alara Çayı'nın çıkış noktası olan doğal güzelliği ile cenneti andıran Uçansu'nun tahsisi yapıldı. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren uzun süredir Uçansu'nun belediyeye tahisis için çaba sarfediyordu. Yapılan açıklamada Uçansu'nun 29 yıllığına Gündoğmuş Belediye'sine tahsis edildiği bildirildi. 

İLK İŞİMİZ TEMİZLİK

Başkan Mehmet Özeren tahsis kararının ardından soluğu Uçansu'da aldı. Uçansu'da tahsis pozu veren Özeren, "Sevgili dostlar, çok şükürler olsun, Uçansu Şelalesi 29 yıllığına Belediyemize tahsis edildi. Buranın bilhassa temizlik noktasındaki durumu yüreğimizi burkuyordu. Artık sorumlu biziz. Tabi ki işe temizlikten başladık. Lütfen rica ediyorum, bir düzen kuruncaya kadar temiz kullanalım. Sahasında uzman bir işletmeci bulamazsak, Belediye olarak kendimiz işleteceğiz. Mübarek olsun Gündoğmuş." dedi.


İLK KAFİLE GELDİ

Uçansu'da vakit geçiren Mehmet Özeren yılın ilk turist kafilesini de karşıladı. Alman, Norveç, Avusturya ve Rus vatandaşlardan oluşan kafile ile Başkan Özeren hatıra resim çektirdi ve "Biz bu işi başaracağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 09:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83