Göreve iade edilen müdürden ilk açıklama

Bu sabah Resmi Gazete'de yayınlanan 677 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Alanya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğüne iade edilen Halil Murat Uyar'dan açıklama var.

Göreve iade edilen müdürden ilk açıklama

 Uyar'ın açıklaması şöyle: 

banner111
"Bugün yayınlanan kanun hükmünde kararname ile göreve iade edilmiş bulunuyorum. Bugüne kadar hayatımın hiç bir döneminde  hiç bir şekilde hiç bir ortamda bir araya gelmediğim ve en çok zulmüne uğradığım bu terör örgütü ile bir ilgim olmadığı Bakanlar Kurulu kararı ile de ortaya konulmasından mutlu oldum. Yapılan bu maddi hatanın düzeltilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ailemin bir ferdi gibi görerek hizmet verdiğim Alanya halkının bu süreçte beni ailesinden biri gibi görerek her kesimiyle vermiş olduğu büyük destek beni onurlandırdı. Sayın Bakanımız bu süreçte  'mağdur olanın başınızın üstünde yeri var. Devletin ve milletin yaşadığı süreç  adına o da bir gazı gibi, şehit yakını gibi kısa süreli bir mağduriyet yaşamış olur. Devletine, milletine vatanına helal olsun der yine görevinin başına geçer. ' demişti.  
Bizde sayın Bakanımızın emir buyurduğu gibi bu süreç ve haklı mücadele uğruna milletime  devletine ve vatanıma  hakkım helal olsun diyerek görevimize ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz." 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 13:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83