KARDELEN'DE 23 NİSAN COŞKUSU

Alanya'nın Oba Mahallesi'nde faaliyet gösteren Özel Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle muhteşem bir kutlamaya ev sahipliği yaptı.

KARDELEN'DE 23 NİSAN COŞKUSU

 Kurum bahçesinde yapılan etkinliklerde öğrenciler, çalan hareketli şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Hancı Pastanesi'nin stant açtığı ve ikramlarda bulunduğu etkinliğe, Alanya Motospor Kulübü üyeleri de motosikletleriyle katıldılar. Motosikletler üzerinde bahçe içinde kısa turlar atan öğrenciler, unutulmaz anlar yaşadılar. Kutlama programına katılan misafirler arasında TEB Alanya Sanayi Şubesi Müdürü Ayhan Sevinç ve personelleri de vardı. Yanlarında getirdikleri hediyeleri öğrencilere armağan eden bankacılar, kendilerini ağırlayan kurum sahibi Feridun Özdeş'e teşekkür ettiler. 

banner111




EĞLENCELİ YARIŞMALAR

Programda birbirinden renkli yarışmalar da vardı. Halat çekme, mumya yapma, zıplama gibi yarışmalarda öğrenciler birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Günün güzel anlarından biri de velilerin yaptığı un dolu bardaktan top çıkarma yarışması oldu. Yarışma sonunda velilerin unla kaplı yüzleri eğlenceli anlar yaşanmasını sağladı. 

ÇİÇEKLERDEN TÜRK BAYRAĞI

Programın en dikkat çeken bölümü ise çiçeklerden yapılan Türk Bayrağı oldu. Alanya Belediyesi'nin etkinlik için kuruma armağan ettiği çiçeklerden öğretmenleriyle birlikte Türk Bayrağı yapan özel öğrenciler, sonrasında hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Kurum kurucusu Feridun Özdeş, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan'ı öğrencilerimiz, velilerimiz ve personelimizle birlikte kutladık. Kurum olarak bu tür etkinliklerde bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Etkinliğimize destek olan başta Alanya Belediyesi olmak üzere, Hancı Pastanesi'ne, Alanya Motospor Kulübü üyelerine, TEB Alanya Sanayi Şubesi müdür ve personellerine, tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de programlarımız devam edecek" dedi.






Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 15:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83