KURŞUNLAMADAN KAN DAVASI ÇIKTI

Konaklı Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı yaralama olayının perde arkasından film gibi hikaye çıktı.

KURŞUNLAMADAN KAN DAVASI ÇIKTI

Konaklı Mahallesi Pazar yerinde meydana gelen olayda, Çetin Bingöl, üvey kardeşi Hüseyin K'yı ayağından vurdu. Olayın perde arkasında ise filmleri aratmayan bir senaryo vardı. Bundan bir yıl önce Çetin Bingöl'ün öz kardeşi Metin Bingöl, üvey kardeşi olan Hüseyin K. tarafından tutulan Rus tetikçinin kurbanı olmuştu. Sınır kapısında gözaltına alınan Rus tetikçi, kendisini Hüseyin K.'nın kiraladığını itirfa etmişti. 

banner111
Azmettirici olarak tutuklanan Hüseyin K. 3 gün önce cezaevinden çıktı. Çetin Bingöl, Hüseyin K.ile  bu akşam saat 17.30 sıralarında pazar yeri girişinde karşılaştı. Aralarında çıkan sözlü tartışmanın ardından Üvey kardeşi Hüseyen K'nın başına balinden çıkarttığı tabancayı dayayan Çetin Bingöl, "Ben 3-5 yıl daha yaşamana müsade ediyorum. Seni şimdi öldürmeyeceğim" diyerek bacaklarına ateş etti. İki el ateş ettikten sonra tabanca tutukluluk yapınca Hüseyn K. yaralı halde kaçmaya başladı. Bunun üzerine tutukluluk yapan mermiyi şarjörü çekerek dışarı bırakan Çetin Bingöl, üvey kardeşinin peşinden ateş etmeye devam etti. Kanlar içinde koşan Hüseyin K. yüz metre sonra yere yığıldı. Pazarcılar olay yerine ambulans çağırırken, Çetin Bingöl ise kendi telefonundan jandarmayı arayarak, "Ben üvey kardeşimi vurdum. Konaklı Pazar yerindeyim, gelin beni alın" dedi. Çetin Bingöl, jandarma geldikten sonra silahiyla birlikte teslim olurken, yaralı üvey kardeş ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hüseyin K.'nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olayın geçmişi: 13 Aralık günü silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Metin Bingöl(40) kaldırıldığı hastanede son nefesinde "Beni kardeşim vurdurdu" dedikten sonra hayatını kaybetmişti. Bingöl'ün üvey kardeşi olduğu belirlenen ve olaydan 4 saat sonra Alanya'da gözaltına alınan Hüseyin K. cinayetle bir bağı olmadığını ileri sürmüş, delil yetersizliğinden dolayı serbest kalmıştı. Olay mahallinde bulunan 50 işyerine ait güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, olayı gerçekleştiren zanlının yüz tarama sistemi sayesinde Rus asıllı İgor C. olduğu belirlenmişti. Jandarma ekiplerinin takibi sonucu Artvin Sarp Sınır Kapı'sı'nda yakalanan Rus tetikçi İgor C. kendisini Hüseyin K.'nın para karşılığı kiraladığını cinayeti işlediğini itiraf etmişti. Bir yıl önce tutuklanan Rus tetikçi ömür boyu hapis cezasına çarptırılırken, 1 yıldır cezaevinde bulunan üvey kardeş Hüseyin K. ü gün önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmıştı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 20:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83