Oba'da yol çalışması

Alanya Belediyesi, mahallelerde yol açma, genişletme ve yol düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkez mahallelerde imar yollarının açımına devam eden Alanya Belediyesi, kırsalda da yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Oba'da yol çalışması
Oba Mahallesi’nde kentin gelişimine uygun olarak imar yollarının açılması için çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, yol açma çalışmalarına Köseler Caddesi’nde devam ediyor. Yol açma çalışmaları sırasında yol güzergâhında bulunun binaların yıkım işlemlerini vatandaşlarla istişare yaparak gerçekleştiren Belediye ekipleri, altyapı ve istinat duvarlarının yapımına da devam ediyor.

Köseler Caddesi’nde çok kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bölgede yaşayan vatandaşların yol ve ulaşım sorununu çözdüklerini söyledi. Başkan Yücel, “Köseler Caddesi’nde mevcut yolu imar planındaki durumuna göre genişletiyoruz. İstinat duvarları ile yol kotunu destekliyoruz. Yol güzergâhında bulunan binaların yıkımını mülk sahipleri ile istişare ederek gerçekleştiriyoruz. Kısa süre içerisinde modern bir caddeyi bölge halkının hizmetine sunacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 13:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83