ŞAMPİYONLARDAN YÜCEL’E ZİYARET

Alanya ve Antalya’da Bölge Şampiyonu olan ve Türkiye Şampiyonası’nda da yoluna kayıpsız devam eden CEV Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

ŞAMPİYONLARDAN YÜCEL’E ZİYARET

 Karabük’te düzenlenen Türkiye Şampiyonası guruplarında Esentepe Ortaokulu’nu, Cumhuriyet Ortaokulu’nu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu deviren ÖHEP Okulları Yıldız Erkek Voleybol Takımı, gurubunu namağlup lider tamamladı ve adını Türkiye Finalleri’ne yazdırmayı başardı. ÖHEP Okulları Yıldız Erkek Voleybol Takımı, 01-05 Nisan tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Finalleri’ne katılacak.

banner111




YÜCEL; “GURUR TABLOMUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti vurgularken genç voleybolcuların kazandığı başarının bütün şehri gururlandırdığını söyledi. Başkan Yücel; “Öğrencilerimizin bu başarısıyla ne kadar gururlansak azdır. Bizi ulusal düzeyde en iyi şekilde temsil ediyorlar. Ancak bu iş burada bitmedi. Onlardan Türkiye Finalleri’nde ellerinden geleni yapmalarını istiyorum.” dedi.

ÖHEP Okulları Yıldız Erkek Voleybol Takımı’nın oyuncuları, ziyaretin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e isminin yazdığı okul formasını hediye ettiler. 














Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 10:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83