'ALANYA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ŞEHİR'

Alanya Belediyesi’nin Almanya’daki kardeş şehri Gladbeck’te geleneksel olarak düzenlenen Elma Festivali’nde, taç giyen Elma Kraliçesi Heike Maurer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

'ALANYA HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ŞEHİR'

 2015 yılının Elma Kraliçesi Heike Maurer, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek sohbet etti. Alanya Belediyesi’nin daveti üzerine Alanya’ya tatile gelen Kraliçe Maurer, Alanya’yı çok beğendiğini belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Yücel’e teşekkür etti.

banner111
“ALANYA’DA KENDİMİZİ GÜVENDE HİSSEDİYORUZ”

Son günlerde dünyada ve Türkiye’de yaşanan terör olaylarını üzülerek izlediklerini belirten Elma Kraliçesi Heike Maurer, ‘’Türkiye ve özellikle Alanya yaşanılabilecek bir şehir. Ben kendimi burada oldukça rahat ve güvende hissediyorum. İki gündür Alanya’dayım. Alanya özellikle tarihi ve doğası ile muhteşem bir şehir.’’ dedi.

ELMA KRALİÇESİ MAURER ALMANLARI ALANYA’YA DAVET ETTİ

Alanya insanın çok sıcak kanlı olduğunu sözlerine ekleyen Kraliçe Maurer, ‘’İnsanlar çok dost canlısı. Alanya’da ben her hangi bir terör olayının yaşanmayacağından eminim. Huzurlu ve kendimi güvende hissediyorum. Ben Alanya’da olmaktan dolayı mutluyum. Belediye Başkanına ve personeline bizi misafir ettikleri için teşekkür ederim. Bundan sonra fırsat buldukça Alanya’ya tatil yapmaya geleceğim. Herkese tavsiye ediyorum mutlaka Alanya’yı görmeliler.’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 12:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83