'ELBİRLİĞİ İLE SÜPER LİG'E DOĞRU'

Adım adım Süper Lig’e doğru yürüyen Multigroup Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

'ELBİRLİĞİ İLE SÜPER LİG'E DOĞRU'

 Ziyarette Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Multigroup Alanyaspor’un son çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi alan Kaymakam Tanrıseven, Başkan Çavuşoğlu’na oynanacak maçlar için başarılar diledi.

banner111
Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Şehri kenetlemek için yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Hedefimize ulaşabilmek için Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’in öncülüğünde Alanya halkının desteğini bekliyoruz. Son haftalara girilirken Alanya halkından takımımıza sonuna kadar destek olmalarını istiyoruz" dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Multigroup Alanyaspor’a desteklerinin sonuna kadar süreceğini belirterek şunları kaydetti: "Takımımız şampiyonluğa oynuyor. Zorlu bir virajda olduğumuzun farkındayız. Multigroup Alanyaspor için de üzerimize düşeni her zaman yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bizler elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Multigroup Alanyaspor'un Süper Lig'e çıkması Alanya'mız için büyük katkı olacaktır. Alanyaspor'u elbirliği ile Süper Lig'e çıkarmalıyız."



Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83