Şimşek ekibini güçlendiriyor

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Duran Şimşek Avsallar Mahallesi'nin sevilen esnaflarından Menderes Akdemir'i ekibine dahil etti.

Şimşek ekibini güçlendiriyor

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Duran Şimşek, 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan esnaf odası seçimleri öncesinde ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Bir taraftan üye ziyaretleri yaparak projelerini anlatan Şimşek, bir taraftan da ekip çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Avsallar Mahallesi'nin sevilen esnaflarından Menderes Akdemir'i ekibine dahil eden Şimşek, "Ekibimizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Menderes arkadaşımızın ekibimize katılmış olması bizleri güçlendirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." açıklamaasını yaptı. 

banner111
Şimşek'in bundan sonra ki süreçte de üye ziyaretlerinin yanı sıra sık sık ekibiyle bir araya gelip çalışma stratejilerini değerlendireceği öğrenildi.



Alanya Adres soruyor? 


Ekibini yeni üyelerle güçlendirerek daha da iddialı konuma gelen Duran Şimşek'in kendisi gibi 3 güçlü rakibi var. Nuri Demir, Ahmet Sert ve Harun Gökçe başkanlık için yarışan diğer isimler. Peki sizce ALESO'nun başına kim geçmeli? Linke tıklayarak ankete katılabilir, istediğiniz aday için oyunuzu kullanabilirsiniz:

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 17:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83