TANRISEVEN VE GÜNEY'İN OTOGAR ZİYARETİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte Alanya Otogarındaki esnafla bir araya geldi.

TANRISEVEN VE GÜNEY'İN OTOGAR ZİYARETİ

 Otogar Taksi Durağı’ndaki esnafın hazırladığı kahvaltıyla başlayan otogar ziyaretinde Tanrıseven ve Güney, taksici esnafının sezon öncesi görüşlerini aldı ve taleplerini dinledi. Ardından Otogar içinde bulunan işletmeler ve otobüs yazıhanelerini Tanrıseven ve Güney tek tek ziyaret ederek esnafla sohbet etti. Esnafa sezonla ilgili görüş ve taleplerini soran Tanrıseven ve Güney, şehir dışından gelen ve giden yerli turistlerle de sohbet ederek Alanya ile ilgili görüşlerini sordu. Alanya’yı çok beğendiklerini belirten yerli turistler “ çok güzel bir şehir, insanları misafirpever, buradan iyi duygularla ayrılıyoruz. Şehri yönetenlere teşekkür ediyoruz “ dedi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Alanya Kaymakamımızla bugün otogarda bulunan işletmeler, yazıhaneler ve taksi durağı esnafını ziyaret ettik. Onların sezonla ilgili görüşlerini ve taleplerini dinledik. Ulaşımla ilgili büyükşehirin yapacağı bazı hizmetleri kısaca anlattık. Yeni otogar konusundaki çalışmaları değerlendirdik “ dedi. 

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ise, “ sezon öncesi esnafımızla bir araya gelerek onlara moral vermek istedik. Onların güler yüzü ve buraya gelen misafirlerimizin yüzüne yansımış. Herkes Alanya’dan mutlu ayrıldığını belirtiyor. Bu şehir tüm birimleriyle sezonun en iyi şekilde geçmesi için gerekli çalışmaları yapıyor. Bugün olduğu gibi bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’le esnaf ve vatandaş gezilerimiz devam edecek “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83