Toklu: “Vefayı öne çıkardığımız bir yıl oldu”

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu 2018 yılını değerlendirdi. Başkan Toklu, "24 Haziran' da önemli bir seçim kazandığımız ve vefayı öne çıkardığımız bir yıl oldu. 2019 yılında da yeni başarılar kazanmak için hız kesmeyeceğiz." dedi.

Toklu: “Vefayı öne çıkardığımız bir yıl oldu”
"VEFA DEDİK BİR OLDUK BERABER OLDUK"

Teşkilat olarak 24 Haziran seçimlerinden sonra çalışmalarına hiç ara vermediklerini belirten Başkan Toklu, "Göreve ilk geldiğimizde önümüze bazı hedefler koymuştuk. Vefanın ön planda olduğu ve doğru bir teiklatlanma oluşturmak isteğimizdi. İlk olarak mahalle, lise ve üniversite teşkilatlanmalarımızı yaptık. Güçlü bir ekip oluşturduk. Daha sonra vefa dedik. Partimizde bugüne kadar çalışan emek veren herkesi çeşitli etkinliklerde birleştirdik ve birlik beraberlik mesajı verdik. Biriz beraberiz diyerek Alanya'da bu konuda adeta bir devrim gerçekleştirdik. Bunları yaparken de Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun desteğini hep hissettik. Kendisi bizi bir gün olsun yalnız bırakmadı. İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve Milletvekillerimiz de hem seçim sürecinde hem de sonrasında bize büyük bir destek verdiler." dedi.

"2019'DA YENİ BİNAMIZI AÇACAĞIZ"

Yeni bir bina inşa ettiklerini belirten Başkan Toklu, "Bu zorlu süreçte yeni İlçe binamız için de çalışmalara başladık. 8 ay gibi bir sürede binamızı tamamladık. Alanya için tarihi bir adım oldu. Biz ve bizden sonra partiyi yürütecek isimler bir apartman dairesinde değil içerisinde konferans salonu kafeterya ve bir çok odanın olduğu bu lüks daire de Alanya'ya hizmet verecekler. 2019 yılında binamızın açılışını da gerçekleştireceğiz." dedi.

banner111

"YENİ YIL HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN"

Vatandaşların tüm talepleri yerine getirmeye çalıştıkları, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve başarılı çalışarak güzel bir yıl geçirdiklerini belirten Başkan Toklu, "Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yılda daha çok çalışacağız ve başarılarımızı bir tık daha ileri taşıyacağız. Yeni yılın tüm milletimize hayırlı ve uğurlu gelmesini temenni ederim." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2018, 17:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83