Turuncu Bayrak ödülleri sahiplerini buldu

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 14. kez gerçekleştirilen 'Turuncu Bayrak' teslim töreni, Leman Kültür'de gerçekleştirildi.

Turuncu Bayrak ödülleri sahiplerini buldu
Alanya Belediyesi’nin bu yıl 14. Kez düzenlediği Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme yarışması ödül töreni gerçekleştirildi. 110 adet Turuncu Bayrak ödülü, bir yıl süreyle kullanılmak üzere işletme sahiplerine teslim edildiği törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yanı sıra başkan yardımcıları, oda başkanları, birim amirleri, müdürler ve işletme sahipleri katıldı. 

YÜCEL: “İŞLETMELERİMİZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİYOR”

14. Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme ödül töreninde açılış konuşmasını yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Türkiye'nin en güzel şehri Alanya'da yine güzel bir etkinlik için bir araya geldik. Alanya olarak turizmi en iyi yapan ilçelerden biriyiz. Gerek şehir gerekse işletmelerimiz temizlikleriyle, kaliteli hizmetleriyle, başarılarıyla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Bugün burada çeşitli alanlarda Turuncu Bayrak almaya hak kazanan 110 işletmeye bayraklarını teslim ettik. Hepsine bu titiz çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi.

“HÜLÜKLÜ ÇORBA TÜRKİYE’YE AÇILIYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mutfak Mirası Alanya’nın yaptığı çalışmalardan biri olan ve Alanya’nın yöresel lezzeti olan Hülüklü Çorba’nın Leman Kültür aracılığıyla Türkiye’ye açılacağını söyledi. Başkan Yücel; “Leman Kültür'ün Alanya için bir özelliği daha var. Leman Kültür, Türkiye'deki tüm şubelerinde Alanya'nın simgesi haline gelen Hülüklü Çorba'yı Alanya Çorbası olarak misafirlerine sunacak. Bunun için de ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu.


ÇOK SAYIDA İŞLETME DENETİME TABİ TUTULDU

Başvuru esasına dayanan ‘’Turuncu Bayrak Hijyenik İşletme’ ’yarışması için çok sayıda işletme Alanya Belediyesi Gıda Mühendisleri ve Teknikerleri tarafından denetime tabi tutuldu. Gıda güvenliği ve Hijyen esaslı Teknik incelemenin sonucunda; tüm hijyenik kriterleri %100 tamamladığı tespit edilen işletmeler ‘’Turuncu Bayrak’’ almaya hak kazandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83