ANTDOB’dan muhteşem çocuk oyunu

Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), "Keloğlan ile Uzaylılar" çocuk oyununu kendi sahnesinde son kez sahneleyecek.

ANTDOB’dan muhteşem çocuk oyunu

Antalya Devlet Opera ve Balesi, metin yazarlığı ve sahne yönetmenliğini Fatih Şanal’ın yaptığı "Keloğlan ile Uzaylılar" çocuk oyununu 03 Mayıs Çarşamba saat 11.00’de bu sezon kendi sahnesinde son kez sahneleyecek. Müzikal sorumlusu Ahmet Sait Karabulut olan eserde dekor Ömer Gündüz, kostüm Zekiye Şimşek, koreografi Melda Özkan ve ışık Mustafa Eski tarafından hazırlandı.

Çocukları eğlenceli bir yolculuğa çıkaran eserde "Keloğlan" rolünü Engin Yaman, "Anne" rolünü Arzu Aydoğdumu, "Cafer" rolünü Burak Pektaş, "Neptünüs" rolünü Alaaddin Ataseven, "Neptünya" rolünü Meriç Karataş, "Tiko" rolünü Şevket Baha İşler, "Fiko" rolünü Sinem Seçil Baddal, "Seyirci Kız" rolünü Işıl Ayaz, "Kıvırcık" rolünü Cüneyt İrfan Erdoğan, "Melisa" rolünü Gizem Şener, "Can ve 1. Satıcı" rolünü Selahattin Denizsümüren ve "2. Satıcı" rolünü Vural Vursavaş canlandırdı.

Eserin Hikayesi

Keloğlan kermeste annesinin yaptığı leziz pastaları satarken Cafer ve adamları tarafından dolandırılır. Cesur Keloğlan, parlak zekasıyla tam kaybettiği hakkını geri almışken, uzaylılar ile karşılaşıp tanışır. Uzaylılar, evrenin daha yaşanılır bir yer olması için köprüler kurmaktadır. Keloğlan, bilmece çözmedeki hünerini de kullanarak uzaylılardan hediye kazanır. Bu hediye sayesinde Cafer ve adamlarını yola getirir. Kötülük yapanlar pişman olmuş; evrenin, dostlarının güçleri buluşmuştur.
Eserin 5 TL olan biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinden ve www.biletiva.com //www.dobgm.gov.tr/internet adresinden temin edilebilecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83